Bus Ljubljana - Pomoč

Uporaba

Uporaba te spletne strani je izredno enostavna. Na prvi strani v okence na vrhu vpišete ime postaje, ki jo želite obiskati. Na zaslonu se prikažejo vse postaje, katerih ime se ujema s tem kar ste vpisali.

V naslednjem koraku izberete postajo, katere prihode želite izvedeti. Izbrati morate pravilno smer (proti ali iz centra). Za "proti centru" štejejo vse postaje, preko katerih se približate glavni avtobusni postaji.

Nato kliknete na postajo, ki jo želite izbrati, in pokažejo se Vam prihodi v naslednji uri. Smer lahko enostavno zamenjate z znakom . Poleg tega lahko preverite tudi urnike prihodov s klikom na gumb "Vozni red".

Dodajanje postaje med priljubljene

Če želite dodati postajo med priljubljene, na prvi strani poiščite ime postaje, in kliknite na želeno postajo. Odprejo se Vam prihodi za to postajo. Na vrhu, pod imenom postaje, vidite simbol srca. Če kliknete nanj, se bo postaja dodala med priljubljene.

Če sedaj kliknete gumb "Domov", na prvi strani vidite postajo, ki ste jo dodali med priljubljene. Če postajo želite izvzeti iz priljubljenih, preprosto še enkrat kliknete na simbol srca in postaja ne bo več med priljubljenimi.

Dark mode

Če želite vklopiti nočni način, kliknite na simbol zobnika na prvi strani. Odpre se Vam stran z nastavitvami, kjer lahko izključite ali pa vključite nočni način.

Prikaz prihoda avtobusa

Kdaj pride avtobus se lahko prikaže na dva načina. Lahko se prikaže relativno glede na trenutno uro (13 min), ali pa absolutno (12:45). Da spremenite način prikaza, pojdite v nastavitve, kjer najdete "Prikaz časa prihodov". Tukaj lahko spremenite način prikaza.

Povezave

Obvozi
Shema dnevnih linij LPP
Shema območij LPP