Bus Ljubljana - Politika zasebnosti

Zasebnost nam je zelo pomembna, zato spletna stran https://bus-ljubljana.eu in aplikacija Bus Ljubljana zbirata čim manj osebnih podatkov. Vaše ime in priimek lahko pridobimo le, če nam pošljete e-mail na naslov info@bus-ljubljana.eu. S pošiljanjem e-maila na ta naslov, se strinjate s tem, da so te podatki shranjeni na našem strežniku. Podatki, ki jih zbiramo preko aplikacije in spletne strani so: podatki o napravi, ki jo uporabljate, podatki o brskalniku, približna lokacija (ime mesta v katerem ste), čas na določeni strani in stran, ki ste jo odprli.

Shramba podatkov

Vaše podatke shranimo, dokler je to potrebno. Do teh podatkov nima dostopa nobeno drugo podjetje, razen Google, katerih Google Analytics uporabljamo za zbiranje Vaših podatkov. Teh podatkov ne delimo z nikomer drugim, razen v primeru ko je to zakonsko nujno.

Politika piškotkov

To mesto uporablja piškotke, da zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo. Brez uporabe piškotkov, je uporaba te spletne strani nemogoča. Če še naprej uporabljate to spletno stran, pomeni da se strinjate s to politiko zasebnosti in našo uporabo piškotkov.